Over ons

Welkom bij Karel Akkermans Klus – & Onderhoudsbedrijf.

Na jaren in loondienst werkzaaam te zijn geweest bij meerdere sloop en bouwbedrijven heb ik in 2010 de stap genomen om voor mezelf te beginnen. De ervaringen welke ik heb opgedaan bij mijn eerdere werkgevers en projecten maken dat er nog maar weinig klussen zijn waar ik niet mee uit de voeten kan.

Of het nu gaat om sloop en renovatie werkzaamheden, nieuw- of verbouw: op iedere vraag geven wij een eerlijk antwoord en een passende oplossing. Sinds mijn eerste klus als zelfstandig ondernemer in 2010, zijn er inmiddels honderden klussen de revue gepasseerd.

Kijk gerust eens bij onze projecten om te zien wat wij de afgelopen jaren hebben mogen realiseren. Van het plaatsen van dakramen naar de oplevering van complete badkamers, toiletten en keukens tot verbouwingen van zolderkamers, slaapkamers en renovatie van complete woningen, geen klus is ons te veel…

Zijn er dan ook dingen welke wij niet doen? Jazeker! Het plaatsen van dakkapellen en woningaanbouwen laat ik graag over aan mijn collega’s welke hierin gespecialiseerd zijn. Voor de afwerking kunt u uiteraard wel een beroep op ons doen.

Bij Karel Akkermans Klus – & Onderhoudsbedrijf staat kwaliteit met de hoofletter geschreven!

Graag tot ziens!

Karel Akkermans